Johansson – Behöver inga större introduktioner

by Admin on 25/04/2013

Vissa namn känner vi bara till utan att de behöver ha större introduktioner och ett av dessa namn är Stig H Johansson. En ikon från Sverige som är den mest framgångsrike personen inom travsporten från detta land.

Stig H Johansson har varit med ett tag och är född1945 och har dominerat i både Sverige och även har ett känt namn utomlands. På Solvalla har Stig H Johansson vunnit elitloppet flera gånger men han beskriver att den största triumfen för honom själv är vinsten med hästen Victory Tilly år tvåtusen. Med allt detta och mycket mer så tävlar inte Stig H Johansson längre i lopp, men är helt delaktig som tränare.

Stig H Johansson har sin gård i Stora Alby och ser till verksamheten att alla hästar som sköts om har en så bra variation som möjligt. Det är en viktig sak för Stig H Johansson att variera träningen för hästarna på ett sätt så att de blir starka och även får olika miljöer att träna i.

Precis som alla andra gårdar så sköter Stig H Johansson om flera stycken olika hästar där en del är andelshästar vilket är ett populärt sätt idag för att snabbt och enkelt komma in och äga en del av en häst. På så sätt så får man ut all sin passion för sporten och har man även Stig H Johansson som en personlig idol så vet man denne mans historik och vad han kan åstadkomma.

Om man vill att Stig H Johanssons stall skall vara den som tränar din häst så kostar det dagligen en avgift för skötsel och träning. Utöver dessa kostnader så har Stig H Johansson en avgift på 15% som man tar när hästen drar in vinstpengar till kassan. Priset varierar lite på hur många skötare som hästen har, och det betyder att tar skötaren hand om 4 hästar vilket innebär att den får bättre träning så är priset högre.

När en skötare tar hand om max 6 stycken hästar så blir priset billigare. Detta är vanligt och på Stig H Johansson gård så väljer man detta upplägg precis som man vill. Stig H Johansson är den rätta nyckeln till framgången inom travsporten för en säkrad framtid och att få ut det mesta av travhästen.  Om inte Stig H Johansson tar hästen till stora vinster så kommer troligen ingen annan heller att klara det, då det är hästen själv som är den som bromsar.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: