Konferenslokaler och hotell

by Admin on 25/05/2012

konferens

Skall ert företag ha en konferens detta år som ni vill planera med mycket annat på samma gång, som tillexempel att ha lite roligt och kombinerar nytta med nöje. Att komma bort från den vanliga vardagen och att alla lär känna varandra bättre är en viktig del för att arbetsplatsen också skall fungera på ett bra sätt. Ett bra ställe för att ha en konferens är Bromma för att det finns inrikesflyg från hela landet vilket gör det enkelt för alla att ta dig sig dit och ha konferens i Bromma.

Konferenslokal i Bromma är lätt att hitta och många hotell i Bromma har också konferenslokaler i Bromma så då slår man två flugor i en smäll. Bromma ligger också väldigt nära till Stockholms Centrum med buss, tunnelbana eller taxi så att ta sig efter en konferens i Bromma till storstaden är väldigt lätt. Ni kan tillexempel passa på att gå på museum, bio, teater, besöka restauranger, gå på Gröna Lund, Skansen etc. på samma gång och ha roligt tillsammans.

Konferenslokaler i Bromma kan också beställas separat och sen bokar ni själva hotell i Bromma, om man vill vara i närheten av sin konferens. I hotellet så serveras det på de flesta ställena först kaffe med smörgås på morgonen och följs senare av en fika, samt lunch och sen ytterligare en fika och avslutas med en middag.

Om ert företags anställda reser mycket så kanske ni även har ett kort från en hotellkedja vilket gör att ni får rabatt på att hyra en konferenslokal i Bromma. Det bästa är att de flesta hotellkedjorna har hotell i Bromma eftersom det ligger centralt och nära till storstaden samt också till härliga grönområden. Det finns helt enkelt något för alla och ingen kommer att bli missnöjd.

Det som är viktigt är att alla kan även träffas efter konferensen genom att arrangera olika evenemang. Kanske en kväll på teatern och efteråt så går alla ut och sätter sig ned och kopplar av. Så tänk på när ni planerar konferenslokaler i Bromma att stanna några dagar så att ni kan ta vara på möjligheterna på samma gång. Så ta vara på chansen och ta även flyget till Bromma om ni är längre norr eller söderut. En konferenslokal i Bromma är aldrig långt borta och kommer att ge alla en helt ny upplevelse som inte kommer att glömmas i första taget. En gladare personal arbetar bättre tillsammans så det är väl investerade pengar att besöka Bromma.

 

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: