Små barn med stora sӓngar

by Admin on 21/12/2015

En av de viktigaste detaljerna i ett barnrum ӓr just sӓngarna. Men de ӓr också de mӧbler som vanligtvis tar upp mest plats, speciellt om man har mer ӓn ett barn. Det kan vara ett pyssel att få plats med allt, fӧr barnen vill ju ha plats till lek också. Med lite eftertanke och med rӓtt sӓng kan det dock bli ett hӓrlig rum fӧr barnen.

521-4-barnrumIdag finns det många hӓftiga sӓngar som passar perfekt fӧr små och stora barn. Många mӧbler fӧr barnrummet ӓr målade i trevliga fӓrger eller har en design som uppskattas något enormt av barnen. Det finns så mycket som kan gӧras fӧr att barnen ska trivas och ha det bra i sitt rum.

Planera barnens rum

Det ӓr vanligt att man utgår från sӓngen fӧr att sedan designa resten av barnrummet. Det ӓr ju trots allt den viktigaste mӧbeln och kan vara ganska skrymmande. En lӧsning fӧr att få loss mer golvyta ӓr genom att bygga på hӧjden, låta barnet sova på en upphӧjd sӓng. Hitta billiga loftsängar i den här webshopen. Med dessa sӓngar kan barnen leka under eller ha sitt skrivbord dӓr. Med andra ord utnyttjas ytan dubbelt.

Ett annat sӓtt kan vara genom att låta barnen sova i våningssӓngar, det ger också stor plats fӧr lek. De behӧver ju ӓven plats fӧr att fӧrvara sina leksaker, och allt annat som ӓr så viktigt fӧr barn och tonåringar. webshopen Barnmöbler.se säljer barnsängar i olika utföranden, så som våningssängar m.m.. Vanligtvis finns det plats fӧr fӧrvaring under sӓngen, antingen med befintliga lådor som kan dras ut eller genom att stӓlla in plastboxar med lock. Om man vӓljer genomskinliga lådor kan barnen snabbt se vad som finns och vӓlja det de vill leka med.

Plats fӧr både lek och sӧmn

Att leka och sova ӓr i princip vad små barn anvӓnder sin tid till att gӧra, och det ӓr så det ska vara. De behӧver leka mycket, men ӓven sova flera timmar. Det ӓr dӓrfӧr som det ӓr så viktigt att ge dem en bra sӓng, en dӓr de verkligen kan vila upp sin lilla kropp. Samtidigt så ska man inte glӧmma bort att lӓgga allt till rӓtta fӧr en fantasirik lek, dӓr barnet kan få utlopp fӧr sin energi och utveckla sina fӓrdigheter. Allt detta kan rymmas i relativt små barnrum om man bara planerar noga och utnyttjar alla delar av rummet.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: