Snygga streetkläder

by Admin on 02/07/2012

klader-cheapVissa typer av musikstilar förknippas med vissa kläder och även vissa sporter har sin speciella look. Vilken stil man väljer är oftast väldigt personlig men om man tittar på snygga streetkläder så förknippas det med hip hop, skateboard, graffiti kulturen, surf stilen och den urbana klädstilen. Alla klädstilar har vissa saker som sticker ut från den ena till den andra, men vi val av byxor eller skor så passar vissa märken alla stilar.

Det man vill ha är kläder som har stilen och samtidigt inte kostar så mycket pengar, och det får man tillexempel hos cheap monday online där själva märket blev populärt i Stockholmsområdet på grund av sina häftiga jeans som var modeinriktade och inte alls kosta skjortan. Idag så är märket större och har ett utbud som tilltalar de flesta och handlar inte bara om jeans. Det som är också häftigt är att märket är svenskt och startades 2004. År 2008 så har man ett samarbete med välkända H&M så deras kläder fyller många olika hyllor världen över och finns idag i 35 olika länder. Så snygga streetkläder kan du handla med enkelhet hos cheap monday online.

Snygga streetkläder handlar också och skor eller som man säger på engelska sneakers. Om man riktigt tänker efter och ser till ett märke som har funnits med länge vad hittar man då, som är förknippad med streetmodet? Ja, så klart converse allstar som har funnits med bland gatumodet och även musikstilarna bland annat punken som gruppen Ramones var kända för, och där de bar converse allstar skor. När man tänker converse så förknippar många fortfarande märket med de speciella basketboll skorna, men idag så är kollektionen större än så med tillexempel låga vita converse.

Precis som du handlar hos cheap monday online så finns det converse allstar för alla som converse för män, converse för kvinnor, converse för ungdomar, converse för barn. Vad skiljer modellerna åt är att dam modellerna är oftast lite lägre och har mjukare detaljer och kommer också i många flera ”gulliga” färger. Converse allstar har inga skor som är endast för män utan är då unisex vilket betyder att alla kan använda dem, vilket är bra om man skall välja ett par vita converse.

Så handla cheap monday online och välj vad du vill ha, men glöm inte att skorna är också en viktig del, och converse allstar i kombination kommer att bli pricken över i. Och än vilken stil som du har så betyder det bara en sak och det är framgång med snygga streetkläder.

 

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: