Hur man kan kombinera konferens med en spa helg

by Admin on 08/11/2012

relax
Att de flesta av oss går i de gamla fotspåren och försöker hela tiden att se nya möjligheter är något som vi alla känner igen.

Vissa av oss försöker få fram vårt budskap på en konferens men i slutändan så vart det inte så lyckat som vi hade hoppats på. Vad var det egentligen som gick fel? Var det att konferensen var dåligt planerad, dåligt upplägg eller en vision som inte helt enkelt kunde genomföras på ett bra sätt, fast tanken var bra. I de flesta av fallen så återupprepar vi oss själva utan att vi tänker på det och hela framlägget blir helt enkelt dåligt, och det beror inte egentligen på konferensen utan mer på var den hålls.

Det brukar vara väldigt vanligt att man håller en konferens på ställen som i en egen lokal eller så hyr man någon i närheten. Det är inget fel med det i sig, men skall man ha en kickoff eller liknande där alla skall lyssna och vara med så krävs det ibland lite uppskattning från arbetsgivarens sida och det kan man enkelt göra med att ta med personalen vid speciella tillfällen till en spa helg. Det kanske låter helt tokigt för många men det är ett sätt som fungerar och att hålla en konferens med en spa helg är vanligt idag.
Det finns fullt av ställen runt om i landet som har konferens med spa helg och i själva paketet så ingår allt som ni behöver. Det är först och främst konferens lokalen där ni skall hålla till för att gå igenom alla viktiga punkterna som ni har i er agenda. Det kommer att finnas hotellrum där alla kan sova gott på natten, och ni kan anordna så att alla deltagare delar ett rum med varandra om 2 personer före avresan. I anknytning till konferens så finns det även en restaurang där mat och dryck ingår med även en bar där ni kan avsluta dagen.
I kombination med allt detta så har ni även tillgång till ett spa och andra aktiviteter som gör att det blir en roligare och nyttigare konferens. Ni kan lägga upp det lite som ni vill, men det är bra att göra kanske 1 eller 2 avbrott på en dag där man går från konferens till spa för att koppla av och göra andra roliga saker tillsammans. Istället för att er konferens vart tråkig och enformig så kommer den nu att bli lyckad och alla kommer att få en ny start. Välj därför en konferens med en spa helg, det gör alla gott!

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: